Participa i guanya un lot de productes VOLTA dels productors de la Garrotxa i una visita per a tota la família a la granja ecològica @MasLaCoromina de la Vall d’en Bas!

El guanyador podrà descobrir en primera persona com és un dia a pagès, juntament amb un altre adult i dos nens, i també s’emportarà un lot de productes de la Garrotxa valorat en 100 euros. 

VOLTA Garrotxa i ADRINOC organitzen el sorteig a Instagram per donar a conèixer www.volta.cat, la plataforma de venda on-line que vincula els consumidors i productors de la comarca. El consumidor accedeix còmodament als productes de proximitat i els productors augmenten el seu retorn econòmic gràcies a un sistema de distribució i comercialització conjunta i eficient ambientalment. 

Descobreix @MaslaCoromina en una visita on podràs trepitjar el camp, gaudir del paisatge, alimentar les vaques, veure la munyida i degustar la llet i formatges que elaboren.

COM POTS PARTICIPAR?

1.Seguir el compte d’Instagram de @voltagarrotxa 

2.Estar donat d’alta a VOLTA.CAT. Ho pots fer des d'aquí.

3.Etiqueta en els comentaris a 2 persones que t’agradaria compartir els productes de la Garrotxa!

Pots participar més d’una vegada, com més comentaris facis més opcions tens de guanyar la visita i el lot de productes!

BASES DEL SORTEIG

El sorteig finalitzarà el diumenge 9 de gener a les 00.00h. Una vegada fet el sorteig anunciarem el guanyador/a al mateix post i també hi contactarem per DM. Si després de 24hores no ha repòs el missatge, es passarà al següent de la llista. No s’admetran reclamacions.

Llegeix i consulta les bases legals completes del sorteig aquí.