ESPAI

Beneficis

ESPAI


ESPAI

CONSUMIDORS

Accedir de forma més còmode als productes de proximitat, des de la compra fins a l’entrega i sense cost afegit tot baixant la petjada d’emissions.

ESPAI

ESPAI

PRODUCTORS

Un retorn econòmic més just mitjançant una comercialització i logística compartida i eficient (des de la compra fins a l’entrega).

ESPAI

ESPAI

PUNTS DE RECOLLIDA

Incrementar la visibilitat dels establiments locals. Millorar l’accés propi a productes de proximitat, fidelitzant i donant valor afegit als clients.

ESPAI

ESPAI

LOGÍSTICS

Optimització de rutes i recursos gràcies a la digitalització dels processos. Eficiència pel sistema de circularitat i entregues consolidades.

ESPAI

ESPAI

ENTORN

Potenciar els valors del comerç de proximitat en el medi ambient. Col·laboració a la preservació de l’entorn rural.

ESPAI

ESPAI

Impulsors

ESPAI


ESPAI

L’Associació per al Desenvolupament Rural Integral de la Zona Nord-Oriental de Catalunya (ADRINOC) és una entitat sense ànim de lucre creada per gestionar l’aplicació de la metodologia Leader en el seu àmbit territorial, que compta amb la representació dels principals agents públics i privats del territori.

ESPAI

ESPAI

Turisme Garrotxa és una associació privada sense afany de lucre integrada per representants del sector turístic privat i públic de la Garrotxa. Turisme Garrotxa treballa per a la millora de la competitivitat dels seus socis i membres oferint serveis d’informació, orientació, assessorament, formació, promoció de l’oferta turística, disseny de productes turístics i suport a la comercialització. Turisme Garrotxa promou, representa i coordina, de forma participativa, un model de desenvolupament turístic sostenible arrelat al territori, que combina el respecte pel medi ambient amb les necessitats i expectatives de les entitats, empreses i municipis que reben els seus serveis.

ESPAI

ESPAI

És el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de laves basàltiques. L'orografia, el sòl i el clima proporcionen una variada vegetació, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d' excepcional valor paisatgístic.

ESPAI

ESPAI

ESPAI

ESPAI

Agricultors i ramaders compromesos amb la conservació del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Fet al Parc reuneix un conjunt d’agricultors i de ramaders que comparteixen una manera de treballar que incideix de manera positiva en la conservació d’un espai amb elevat interès natural. Els productes agroalimentaris obtinguts a partir de l’activitat que es desenvolupa en les explotacions que formen part de Fet al Parc arriben fins al consumidor

ESPAI

ESPAI

Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

Una cuina de comarca basada en un receptari tradicional, creatiu i atrevit, que fa créixer les inquietuds i les curiositats culinàries pròpies de la zona. Davant la riquesa i varietat de productes tan nostres, el grup Cuina Volcànica en defensa la seva plena integritat als nostres fogons i en difon les seves curiositats culinàries ben pròpies.

ESPAI

ESPAI

L'Associació de Micropobles de Catalunya som una entitat sense afany de lucre, que vol donar una veu conjunta als pobles de Catalunya que tenen menys de 500 habitants.

Una acció que ha de servir per a millorar la capacitat de gestió dels ajuntaments i per a millorar la qualitat de vida dels seus habitants.

ESPAI

ESPAI

L’ACM és la principal veu del municipalisme català amb més d’un miler d’associats. Defensem i representem els interessos del món local davant d’altres administracions supramunicipals. Assessorem i donem suport als ens locals. Analitzem i reflexionem acuradament sobre tot el que afecta al món local. Editem publicacions relacionades amb temàtiques que afecten al món local. Som pioners en la formació d’electes i oferim un ampli ventall de recursos per a tots els treballadors públics dels ens locals. Comprem de forma agregada serveis per a millorar les condicions econòmiques i administratives dels ens locals. Per tant, oferim als electes i tècnics del món local les eines per a desenvolupar millor la seva tasca del dia a dia.

ESPAI

Hi col·labora:

ESPAI