L’Aixadell som un projecte d’horta agroecològica ubicada a La Garrotxa.

espai

espai

Hola!

L’Aixadell som un projecte d’horta agroecològica ubicada a La Garrotxa. Aquest somni neix l’any 2018 amb l’objectiu de poder crear una petita xarxa de consum responsable, que per una part afavoreixi als productors i posi en valor la importància de l’agricultura tradicional lliure de químics, i per l’altra, que fomenti el consum de verdures de kmO de qualitat, amb relació directa entre productor i consumidor.

Els nostres camps

Els nostres camps ens han vist créixer, a les Planes d’Hostoles. Envoltats de natura, muntanyes, valls i vida, ens aixequem amb forces cada matí per treballar la terra, la de tots, la que ens alimenta. Tenim la sort d’estar situats dins la finca del Mas el Cos. La col·laboració conjunta ha permès tirar endavant el nostre projecte en una ubicació única i històrica, formant part de la revolució remença del territori. Aquí plantem les nostres verdures, en fem cistelles i les repartim a domicili per la nostra zona més propera, la baixa Garrotxa: des de Les Planes fins a Olot i rodalies.

Valors i filosofia

Som Pagesos. Oferir-vos una alimentació sana i de qualitat és el nostre principal objectiu, i facilitar-vos l’accés a aquesta és una obligació per nosaltres. La lluita, la constància, l’esforç, i no deixar mai de ser un equip, són els nostres pilars. Gràcies per ajudar-nos a fer realitat el nostre somni. Seguim treballant: la natura no s’atura i la pagesia tampoc!

espai