La Cooperativa del Camp d’Olot fa 75 anys que estem al sevei de l’agricultura i la ramaderia de la comarca de la Garrotxa.

La nostra funció ha anat canviant amb el pas del temps, en un principi era una agrupació de petits agricultors per col·laborar en les diferents tasques del camp, compartir maquinària i comercialitzar la llet de les explotacions de vaques. Més endavant, quan la mecanització al sector agrari ja va ser un fet generalitzat, la funció de la cooperativa es va enfocar en la fabricació de pinsos per animals de granja. Aquesta tasca continua encara avui. Servim pinsos a granel i a sacs en diferents formats, així com pinsos per animals de companyia de marques comercials molt reconegudes.

Actualment també disposem de botiga de productes d’alimentació procedents de diferents cooperatives i obradors de proximitat (oli, arrós, mel, fesols, xocolata, aigua, vi, cava…) per donar suport als petits productors.

En un àmbit més específic tenim tota mena de productes pel camp i l’entorn ramader, i en col.laboració amb diferents professionals (veterinaris, enginyers, advocats) disposem de servei d’assessorament i gestió per tot tipus de tràmits del sector agrari.

El nostre objectiu és continuar treballant dia a dia perquè el nom de la nostra cooperativa sigui sinònim de professionalitat, eficiència i atenció personalitzada.

espai