El nostre Restaurant ofereix un ambient agradable i la possibilitat de disfrutar de la millor cuina Tradicional, Catalana que junt amb l´acurat servei i l´originalitat dels nostres plats elaborats amb els millors productes de la terra, farà les delícies dels paladars més exigents i sorprendrà els més curiosos. És en resum una cuina plena de gustos i sensacions, de la que us recomanem entre d'altres els Ous a la Caputxina com a plat estrella, els Peus de Porc amb Cargols, la Botiffarra amb fesols de Sta.Pau, el Gelat de tòfona amb mascarpone, etc. El restaurant disposa de salons per noces,banquets i reunions.

Allotjaments Can Xel disposa de 4 apartaments ,cadasqun una habitació doble llit matrimoni,una habitació 2 llits ,una habitació llitera,amb menjador TV,video, una cuina equipada amb vitrioceràmica, microones, forn, nevera ,rentadora, roba de llit i cuina a la seva disposició. Can Xel forma part de Cuina Volcànica.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

espai