Restaurant familiar obert des de 1986 per la família Colomer-Cullell situat a Sant Esteve d’en Bas (Vall d’en Bas) .Situat a les afores del poble on poden trobar la tranquil•litat i gaudir de l’entorn (jardí, zona per nens, animals...).

Membre del Col·lectiu Cuina Volcànica amb especialitats en diferents productes del territori emmarcats amb una cuina tradicional catalana amb la precisa evolució del moment. Redescobrint el sabor del nostre territori a través del producte que ens dona la nostra terra.

A 100 metres del restaurant disposem dels allotjaments Colomer-Cullell regentats per la mateixa família Colomer i Cullell. Aquests apartaments turísitcs estan ubicats en les antigues cabanyes del Mas Torner, més conegut com a Mas Tornell. Aquesta casa de pagès del segle s.XVIII està situada a la línia que separen els camps de la Vall amb els boscos d'alzines. Així doncs es ubicada a la falda de la muntanya de l' ermita de Sant Miquel de Castelló, antiga talaia de templers i mes tard bastió de remença, situada a la Serralada del Llancers pertany al massis del Collsacabra.

Els Allotjaments Colomer Cullell estan formats per 10 apartament, els cuals poden ser d'una o dos habitacions. Situats a 500 metres sobre el nivel del mar. Els apartaments tenen una cuina totalment equipada, sala de bany completa i menjador. Tots els apartaments tenen calefacció, telefon i televisió. Les instalacions disponen d'un servei de bugada amb rentadora i secadora. També hi ha una sala comunitària. Els apartaments tenen jardí, piscina, barbacoa i zona de llleure. Forma part de Cuina Volcànica.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

espai