"Als Hostalets d’en Bas, un dels racons més especials de la Garrotxa, l’Hostalet us ofereix Cuina Volcànica i catalana en un ambient familiar i proper. Som un restaurant de cuina tradicional per a ser menjada avui, amb arrels però també amb vida pròpia.

Des de 1981 estem situats al peu del camí ral d’Olot a Vic al seu pas per la Vall d’en Bas, en un edifici que ja havia estat hostal. Seguint aquella herència, continuem acollint viatgers i amants de la gastronomia, oferint-los productes de la nostra terra cuinats amb passió i coneixement. El restaurant encara conserva la mateixa essència d’hostal rural amb les voltes sostingudes per pilars de pedra del menjador principal i la calidesa del servei.

Us recomanem: - Coques dels Hostalets - Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps - Vieires amb cansalada, patata i suc de rostit - Costelló de porc marinat a la brasa - Peus de porc farcits de peix - Sorbet de llimona i romaní amb nous i iogurt d'ovella - Melmelada de poma, oli d'oliva i gelat de mascarpone i fonoll Forma part de Cuina Volcànica.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

espai