Els Ossos, d'on ve aquest nom? sol preguntar-se tothom, nom enigmàtic i curiós, d'origen molt llunyà, situat a l'aspra terra volcànica de La Garrotxa, és l'indret on l'enginy i l'afany de tres generacions han mantingut i mantenen amb fidelitat, la cuina essencialment tradicional, casolana i volcànica.

El nostre restaurant us ofereix en un ambient agradable i tradicional, en què recull tres generacions; des dels avis fins els néts. Tot va començar a l'any 1976 quan es va obrir el petit hostal amb els avis i l'ajut dels fills, amb molta empenta, treball i col·laboració dels néts, l'hostal s'ha anat fent mes gran i modernitzant, però mantenint la tradicionalitat.

La cuina del nostre restaurant està basada en la tradicionalitat i la cuina casolana amb productes de la nostra comarca, La Garrotxa. Aquests són els del nostre restaurant de Cuina Volcànica. Clars exemples serien els cargols a l'adoba, el remenat de fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada i bolets, el platillo dels Ossos, l'ànec amb peres, els ossos d'espinada, la vedella amb bolets, els peus de porc amb naps, el mousse de iogurt de la fageda, les farinetes de fajol, el volcanet de fajol, l'escudella i carn d'olla (els dimarts al migdia).

El nostre restaurant té una capacitat per a 130 persones repartides en 4 sales. També disposem de menjadors per a festes familiars, comunions, bateigs... Parc infantil adaptat per els nens. Forma part de Cuina Volcànica.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

espai