Una melodia de sabors d'Olot i la Garrotxa, aquesta frase descriu a la perfecció el que sentireu quan visiteu La Quinta Justa.

La Quinta Justa ofereix una cuina tradicional catalana que combina tradició i modernitat. Una cuina elaborada amb producte de qualitat del territori i de proximitat, és per això que ha apostat per una carta de vins 100% DO Empordà. La seva carta també disposa de plats aptes per a celíacs i vegetarians. També ofereix menú diari de dilluns a divendres i menú gastronòmic.

Un restaurant amb un ampli i lluminós espai, que igualment com passa amb la seva cuina, combina el toc clàssic de les motllures dels seus murs, amb la modernitat dels detalls. La Quinta Justa disposa de diferents espais: menjadors amb la possibilitat de reservat per a reunions i àpats d'empresa, menjadors per a colles i celebracions familiars, espais més íntims per a parelles, i una tranquil•la terrassa amb capacitat per a 40 persones, que ens pot ajudar a fugir de la calor de l'estiu. Forma part de Cuina Volcànica.

L’any 1994 neix el grup Cuina Volcànica. Un conjunt de restaurants que han consolidat una cuina apassionada basada en els usos gastronòmics mes arrelats a la comarca. Creuen en la necessitat de representar, defensar i promocionar el territori i tota la seva àrea agroalimentaria, que utilitzaran en la seva cuina els productes conreats, criats i elaborats de forma artesanal a la pròpia comarca de la Garrotxa i el seu entorn que han projectat una cuina a l’abast de tots els paladars.

espai