Elaboració pròpia d’embotits i derivats del porc a partir d’animals criats a la mateixa explotació

espai

El mas can Janric és una explotació on la principal activitat és la producció de porcí d’engreix per a l’obtenció de carn que és elaborada a l’obrador de la mateixa explotació previ sacrifici dels animals a l’escorxador d’Olot. La carn que s’elabora és produïda en la seva totalitat entre les dues explotacions d’engreix de porcí que gestiona en Jordi Vilarrasa, una es troba a la mateixa masia de can Janric i l’altra al mas Claperols, totes dues a la zona de Begudà del municipi de Sant Joan Les Fonts, a dins del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. L’explotació també compta amb una part de superfície agrària de conreu d’unes 8 ha. Can Janric és una explotació que forma part de Fet al parc.

Fet al Parc reuneix un conjunt d’agricultors i de ramaders que comparteixen una manera de treballar que incideix de manera positiva en la conservació d’un espai amb elevat interès natural. Els productes agroalimentaris obtinguts a partir de l’activitat que es desenvolupa en les explotacions que formen part de Fet al Parc arriben fins al consumidor.

espai