Bolets

Bolets

Activa filtres

Fruita-i-verdura

Xiitake | 500g | Fungi Girona

Ens referim al segon bolet més consumit al món després del xampinyó blanc o de París. Bolet molt apreciat a la Xina i al Japó, d’on és originari, però que s’ha estès a terres occidentals en les darreres dècades. De color marronós, és carnós i la textura recorda a la d’un tall de carn. Té un gust especial molt característic que rep el nom d’umami. Conté múltiples propietats terapèutiques.

Característiques nutricionals: 

- Proteïnes
- Conté tots els aminoàcids essencials.
- Ferro, calci i zinc.
- Vitamines del grup B (contingut de vitamina B12)
- Vitamina E 
- Provitamina D
- Àcids grassos instaturats
- Polisacàrids (lentinià)

8,20 € Preu
Fruita-i-verdura

Gírgola | 500g | Fungi Girona

El tercer bolet més cultivat i consumit al món. Bolet comestible de carn blanca, de fora presenta uns colors que van del gris al marró. Presenta un peu gairebé inexistent, de forma semblant a una ostra i que pot arribar a unes dimensions de 25 cm de diàmetre.

Característiques nutricionals: 

- Proteïnes
- Zinc
- Vitamines del grup B
- Vitamina D

6,24 € Preu
Fruita-i-verdura

Xampinyó Portobello | 500g | Fungi Girona

Xampinyó cosí-germà de l’arxiconegut xampinyó blanc (Agaricus bisporus), presenta un aspecte molt semblant al primer si bé el barret és més pla; té un color marró clar que li confereix una presència delicada. De carn blanca i ferma, desprén una aroma i gust més dolç i profund que el xampinyó de París. Pot consumir-se cru o cuinat.

Característiques nutricionals: 

- Potassi
- Seleni
- Vitamines del grup B (B1, B2, B3 i àcid fòlic)
- Vitamina Quitina (fibra insoluble) 

4,94 € Preu
Fruita-i-verdura

Xampinyó blanc | 500g | Fungi Girona

L’arxiconegut xampinyó blanc (Agaricus bisporus).

Característiques nutricionals: 

- Potassi
- Seleni
- Vitamines del grup B
- (B1, B2, B3 i àcid fòlic)
- Vitamina Quitina (fibra insoluble) 

4,56 € Preu